top of page

INTUÏTIEF LEIDERSCHAP

Ervaar je weerstand in je organisatie? De masterclass Intuïtief Leiderschap neemt jouw persoonlijke vraag als vertrekpunt en geeft diepgang aan jou als leider. 

WIJ ZIJN OP 7 PUNTEN ANDERS DAN ANDERE OPLEIDERS

1. Vooraf een telefonisch kennismakingsgesprek met de trainer
2. Kleine groepen met maximaal 6 cursisten: volop ruimte voor 1 op 1 coaching
3. Pas de theorie toe op je eigen projecten die je meeneemt naar de training
4. Wij zijn bevlogen ontwerpers in het werkveld en delen graag UX projecten waar we nu aan werken
5. Heerlijke vegetarische lunch en blijvend toegang tot onze online leeromgeving
6. In de UX Academy Slack community helpen onze trainers je ook ná de training
7. Certificaat van hét Nederlandse UX expertisecentrum

Ervaar je weerstand in je organisatie of heerst er een angstcultuur?​ Mogelijk is er sprake van gedrag of patronen waar je vanaf wil. In leidinggeven neem je jezelf altijd mee. Om meer zicht te krijgen op waar je vandaan komt en waartoe het leven je telkens uitdaagt, ga je meer ruimte ervaren in je persoonlijke manier van leidinggeven.

 

Krijg verdieping in je leiderschapskwaliteiten door het bewust inzetten van je intuïtie. Intuïtie en zakelijk leiderschap gaat dat samen? Ja, juist! Een goede leider voelt aan wat er nu nodig is, durft daarop in te spelen en is zich bewust van zichzelf en de wereld om zich heen.

De masterclass Intuïtief Leiderschap neemt jouw persoonlijke vraag als vertrekpunt en geeft diepgang aan jou als leider. Je ontdekt dat afstemming met je intuïtie en de onderstroom (dat wat niet zichtbaar is), een waardevolle informatiebron is. We houden van ervaringsgericht leren en wisselen theorie met praktijk af. Je gaat aan de slag met jouw eigen leiderschapsvraagstuk. 

Drie vragen staan centraal:  

  1. Wat is mijn werkelijke bijdrage in de organisatie?

  2. Is dat wat gezegd wordt door stakeholders, in lijn met wat ik waarneem?

  3. Waar is deze dynamiek een oplossing voor?

Wat leer je?

  • Je krijgt zicht op je eigen rol in het geheel

  • Je maakt kennis met dat wat je waarneemt en niet ziet

  • Je krijgt zicht op patronen en dynamieken en hoe deze te doorbreken.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor leiders die graag verdieping willen in hun persoonlijk leiderschap, zicht willen krijgen op de onderstroom en daar naar willen handelen. 


1 dag / € 749 (excl. btw)
Deze masterclass is ook onderdeel van de UX Senior leaderschip opleiding

Aantal deelnemers in de workshop: 4-6 vol=vol!

 

Dit is inclusief:

✓ Administratiekosten

✓  De UX Academy Slack community waar onze trainers je helpen, ook ná de training

PROGRAMMA

Je eigen leiderschapsvraagstuk dient als vertrekpunt. Voorafgaand aan de masterclass plannen we een korte intake in om je vraag helder te krijgen.

 

10.00-12.30 uur

✓ Zicht op jezelf: wat kom je tegen in je eigen leiderschap? Wie ben jij als leider? 

✓ Systemisch kijken naar jouw team/organisatie: wat neem je waar en wat levert het je op? 

 

13.00 - 16.30 uur

✓ Organisatieopstellingen als middel om zicht te krijgen op dynamieken en hardnekkige patronen in jouw team. Wat is de functie en waar is dit een oplossing voor? 

✓ Terug naar je vraag: wat zou een eerste dienende stap kunnen zijn? 

✓ Zicht op jezelf: wat kom je tegen in je eigen leiderschap? Wie ben jij als leider? 

✓ Systemisch kijken naar jouw team/organisatie: wat neem je waar en wat levert het je op? 

PRAKTISCHE INFO

Inschrijven en intakegesprek

Schrijf je in via deze website. Daarna ontvang je een bevestiging per mail en een factuur. 1 á 2 weken voor aanvang van de training bellen we je voor een telefonische intake. Dan maken we even kennis en kijken we of er onderwerpen zijn waar we extra aandacht aan kunnen schenken.

 

Meenemen: je eigen laptop

Neem een laptop mee. Heb je een beveiligde laptop? Dat is geen probleem; als je er maar mee online kunt. Voor deze workshop hoef je geen speciale software te hebben.

Krijg ik een certificaat?

Jazeker. Je krijgt na afloop van onze cursussen een certificaat mee. 

ONTMOET DE TRAINERS

MST-Lieke-portret.jpg

Lieke Hobus

 

Ik ben Lieke Hobus en neem graag de ruimte voor wat er werkelijk toe doet. Het liefste zet ik mijn systemische bril op want die geeft zicht op wat ik met het blote oog (lees: met mijn hoofd) niet zomaar zie. Al meer dan 20 jaar geef ik leiding in het onderwijs (middelbaar en primair) waar ik telkens op zoek ga naar ruimte en plek waar de ander tot bloei kan komen. Ik heb diverse teams en organisaties begeleid in verandertrajecten, leidinggevenden gecoacht in leiderschapsvraagstukken en diverse trainingen en workshops ontwikkeld voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van systemisch werk bij o.a. Phoenix Opleidingen.

sandrijn.jpeg

Sandrijn Dekkers

 

Ik ben Sandrijn Dekkers en hou van het in beweging krijgen van organisaties en teams. Ik heb verschillende (interim-) managementfuncties gehad in onder meer Paradiso, Eye, ITA (Stadsschouwburg) en de Melkweg. De laatste paar jaar was ik actief als operationeel directeur bij de sociale onderneming Refugee Company. Ik heb diverse trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en systemisch werk.

Ik weet hoe het voelt om te maken te krijgen met complexe organisatievraagstukken en ingewikkelde dilemma’s. Dat problemen die je dacht te hebben opgelost weer terugkeren, dat je intuïtief voelt dat er iets niet klopt in de samenwerking met een collega of team, maar dat je niet weet hoe je dit aan moet pakken. Ik had gewild dat ik toen al wist wat ik nu weet. Dat door een vraagstuk systemisch te benaderen, de oplossing voor handen ligt. Deze kennis zet ik graag in bij andere organisaties of voor jouw individuele vraagstuk.

bottom of page