top of page

7 REDENEN WAAROM OMSCHOLEN
BIJ DE UX ACADEMY?

1. Flexibiliteit.

We leren allemaal verschillend. Zo zijn sommigen echte nachtbrakers en anderen functioneren beter in de ochtend. Leer in je eigen tempo en maak je huiswerk online wanneer je wil en kan; 's-ochtends, 's-middags of 's-avonds. Je hoeft niet ergens te verschijnen, alleen op de fysieke trainingsdagen 1x per week!

2. Zelfstandig werken aan een UX portfolio.

Tussen de trainingsdagen in bouw je in je eigen tijd aan een UX portfolio welke je kunt gebruiken voor je toekomstige sollicitatiegesprekken. Na je trainingsdagen toon je je UX portfolio aan de directeur van de UX Academy en krijg je feedback tijdens een gratis terugkomdag. Plus we doen rollenspellen om je eerste ux sollicitatie te oefenen.

 

3. Praktijkgerichte trainers én cursisten

Ons curriculum is gebaseerd op situaties die je kan meemaken in de praktijk. 

Ze zijn herkenbaar voor je mede cursisten die vaak al werkzaam zijn als ux-er.

In de praktijk zul je merken dat je geen code of HTML5/CSS3 gaat toepassen; als UX-er moet je beschikken over onderzoeksvaardigheden, creativiteit, empathie en algemene IT kennis! Figma kun je ook leren zonder te coderen en een design system opbouwen doe je samen met developers.

4. Levendige Nederlandse Community.

In onze trainingen zijn max. 4-6 mensen toegestaan waarbij de spreektaal Nederlands is. Je mede-cursisten zijn mensen uit Nederland die werken bij Nederlandse bedrijven, dus geen anonieme expats van over de hele wereld die je alleen online ontmoet. We hebben een hechte Slack community waar je ten alle tijden je vragen kunt stellen aan mede-cursisten of aan de trainers.

5. Waardevol certificaat

Wij richten ons alleen op UX en niet op andere IT disciplines. Hierdoor is ons certificaat erg waardevol gebleken bij werkgevers. Wij zijn een Nederlandse onderneming en zijn gevestigd in Amsterdam; loop binnen voor koffie en stel je vragen!

6. Centraal register voor kort beroepsonderwijs

Wij zijn lid van het centraal register voor kort beroepsonderwijs. (CRKBO). Zij houden toezicht op de kwaliteit van het curriculum en de trainers.

7. Netwerk in je schoot geworpen

Je doet mee aan 'de gewone' trainingen van de UX Academy; dus je zit niet geïsoleerd in een apart 'bootcamp groepje' en je zit niet in een klas met alleen maar omscholers! Om de 2 tot 3 weken krijg je weer een nieuwe groep ux-ers waar je kennis mee maakt! Hiermee helpen we je niet aan een baan, maar we geven je ons netwerk. Je kunt direct beginnen met netwerken. Ook de trainers zijn gem. al 20 jaar in het vak werkzaam en hebben een groot netwerk. 

 

Wil je op de hoogte blijven van gratis UX events, goedkope ux conferenties en andere ux gatherings om te netwerken? Lees onze nieuwsbrief en volg ons via LinkedIn

FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

Kun je niet in 1x het gehele opleidingsbudget betalen? Dat geeft niet, wij zijn flexibel. Neem contact op met Suzanne en zij regelt dat je gespreid kunt afbetalen.

uwv_edited_edited.png

Ben je ontslagen of zit je 'in between jobs'? Ga dan naar het UWV en neem een UWV coach. De UX Academy is officieel UWV opleider dus je zult bij ons een opleiding kunnen volgen!

Meer informatie

1599px-Ministerie_van_Sociale_Zaken_en_Werkgelegenheid_Logo.png

Door heel Nederland kun je bij één van de 35 regionale mobiliteitsteams (RMT’s)
terecht als je in Nederland woont, een geldig BSN-nummer hebt en je je werk of inkomen kwijt bent of dreigt kwijt te raken. De teams zijn er ook voor mensen in de bijstand en mensen die niet-uitkeringsgerechtigd zijn. Ze helpen kosteloos om (ander) werk te vinden. Als je je wil laten omscholen tot ICT’er, kom je in aanmerking voor subsidie wat kan oplopen tot €5000, afhankelijk van je situatie.

Zoek jouw RMT in je buurt

Scherm­afbeelding 2023-12-07 om 13.59.23.png

Werktuig voor ontwikkeling PPO

PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus.

Zij financieren 1/3 van de totale kosten van jouw ontwikkelplan met een maximum van € 2.000,- (inclusief BTW). Ze gaan ervan uit dat jouw werkgever of opdrachtgever ook 1/3 bijdraagt en dat je het resterende bedrag zelf betaalt.

Meer informatie

bottom of page