top of page
Businessmen

INCOMPANY UX TRAINING 

Door de kennis in huis te halen ben je minder afhankelijk van (externe) UX specialisten.  Krijg inspiratie uit cases studies hoe bedrijven UX inzetten. En als alle teamleden gebruiksvriendelijke interactieve schermen kunnen schetsen en ontwerpen, verbetert de onderlinge communicatie en daarmee het eindproduct. Je brengt in één klap de kennis en competenties van een compleet team naar een hoger niveau​.​​

Bel voor meer informatie 020-893 43 11

WAAROM EEN UX INCOMPANY TRAINING VAN UX ACADEMY?

  • We leveren maatwerk op basis van de leerdoelen en de wensen van jouw team.

  • We organiseren de training op een moment dat het jou uitkomt.

  • We organiseren de training op een locatie naar keuze, binnen of buiten je organisatie.

  • Als basiskennis, begrippen en modellen breed gedragen worden in je organisatie, ontstaat een helder proces waar iedereen mee uit de voeten kan.

  • Elk jaar leiden wij ruim 300 mensen op, zowel individueel als voor toonaangevende bedrijven. We verzorgen op dit moment minimaal 2 incompany trainingen per maand.

  • Onze cursisten zijn blij. Ze waarderen ons met een 8,9 op Springest.

  • Bij al onze trainingen brengen cursisten hun eigen project in als case. Met de feedback kan het team de volgende stap maken. Zo zijn onze trainingen dubbel effectief.​

Bel gerust voor meer informatie met Anne Vroegop, directeur UX Academy. 06-33713786

INCOMPANY TRAININGEN IN 2022/2023

INCOMPANY TRAININGEN IN 2020/2021

INCOMPANY TRAININGEN IN 2018/2019

WIE IS DE TRAINER?

De trainer van de UX Medior training
Watch Now

Anne Vroegop is de directeur en oprichter van de UX Academy. Anne is sinds 2004 allround UX Designer. Naast haar opdrachten voor internationale reclamebureaus brengt ze sinds 2013 haar passie voor het vak over op groepen mensen. Klanten roemen Anne om haar expertise in gebruikersgerichte gamification, haar tomeloze creativiteit en authenticiteit.

Anchor 1
bottom of page