top of page

DE TRAINERS

UX Academy is een netwerk van enthousiaste UX-professionals die houden van hun vak en dat graag met de wereld delen. Wij creëren de toekomst van het bedrijfsleven door onze passie over te brengen, om zo waarde te creëren voor individuen en bedrijven. 

 

We kennen elkaar al geruime tijd en hebben vaak samen gewerkt aan projecten bij klanten, elk vanuit onze eigen expertise. Daardoor weten we wat we aan elkaar hebben. Bij ons vind je geen trainers die niet zelf in het vak zitten: we hebben stuk voor stuk een bloeiende freelancepraktijk. En hebben onze diploma's gehaald bij de beste Hogescholen en Universiteiten:

tue.png
Schermafbeelding 2021-01-19 om 15.21.34.
hku.png
nng-uxc-badge.png
Schermafbeelding 2021-01-19 om 17.20.33.
groep_kl.jpg
boyd.jpg

Freelance UX-consultant bij Valtech / Procter & Gamble

Boyd de Groot

Specialiteiten: interaction design, user interface design, concept design, UX designmanagement. Boyd geeft de UX Seniortraining. Boyd is een stevige senior met meer dan 20 jaar ervaring. Een strategisch en conceptueel denker die niets liever doet dan bedrijven helpen om projectmatig te werken. Boyd werkt het liefst met multidisciplinaire ontwerp- en ontwikkelingsteams en is ook als freelance docent Interaction Design verbonden aan de Haagse Hogeschool.

Opleiding: TU Delft

1523363142692.jpeg

Senior consultant bij Concept 7

Sjoerd Walinga

Specialiteiten: interaction design, user interface design. Ik maak moeilijke dingen makkelijk. En dat is soms best moeilijk. Ik zorg ervoor dat de klantbeleving van jouw digitaal product beter wordt én je conversie toeneemt.
Dit doe ik door design te combineren met psychologie, gebruikersonderzoek, data, 10 jaar ervaring en een flinke dosis passie. Daarbij gebruik ik het proces en denkwijze van Design Thinking. Ik geef de Basistraining en Medior training

Ik help je van strategie tot uitvoering. Dit doe ik voor jou of ik leer het jou of je team zelf te doen.

yvonne_web.jpg

Freelance Senior UX Designer bij Gemeente Amsterdam

Yvonne de Mey - Van Streefkerk

Specialiteiten: user centered design, kwalitatief user research, interaction design, usability testing, schetsen met pen en papier. Yvonne geeft de UX Basistraining. Werkt nu bij de Gemeente Amsterdam aan digitale oplossingen in de openbare ruimte.

 

Yvonne heeft de afgelopen 20 jaar voor diverse opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten gewerkt en kent alle kneepjes van het vak. Elk nieuw project is voor haar een avontuur: een nieuw onderwerp, nieuwe gebruikers, nieuwe teams en nieuwe processen. Zo blijf je scherp en raak je nooit uitgeleerd.

Opleiding: TU Delft

kaj.png

Freelance Lead UX Designer bij Leaseplan

Kaj van Leeuwen

Specialiteiten: interface design, interaction design, customer journey mapping, design thinking, UX design management. Kaj geeft de UX Basistraining. Kaj werkt nu bij Leaseplan aan een UX research strategie.

Kaj heeft ervaring als UX-consultant, interaction designer en design researcher. Hij weet alles van Customer Experience- en User Experience-design en deelt zijn kennis met plezier. Zijn credo: aandacht voor details is belangrijk voor een optimale klantervaring, mits de grote lijnen niet uit het oog worden verloren. 

Opleiding: EURIB

rene_web.jpg

Freelance Lead UX designer bij NPO en Gemeente Haarlem

René Vendrig

Specialiteiten: prototyping tools, Axure, interaction design, user interface design, online applicaties, usability. René geeft de workshop UX Prototyping

Werkt nu bij de NPO en Gemeente Haarlem aan digitale dienstverlening.


Sinds zijn afstuderen als Interaction Designer in 1998 werkt René aan projecten die variëren van online campagnes en webshops tot ticketwebsites en applicaties die adviseurs helpen bij adviesgesprekken. Daarnaast geeft hij regelmatig workshops om software te verbeteren. René is een ster in prototyping en deelt zijn oog voor detail graag met jou.

Opleiding: HKU-KMT

anne_web.jpg

Founder UX Academy en trainer

Anne Vroegop

Specialiteiten: gamification, interaction design, user interface design, online applications, usability 

Anne geeft de UX Mediortraining en UX Senior training.

Werkt nu als UX coach bij Eagle Eye Networks aan dashboards van cameraviews. Anne is sinds 2004 allround UX-designer. Naast haar opdrachten voor internationale reclamebureaus brengt ze sinds 2013 haar passie voor het vak over op groepen mensen. Klanten roemen Anne om haar expertise in gebruikersgerichte gamification, haar tomeloze creativiteit en authenticiteit.

Opleiding: HKU-KMT

Peter 2020 square face vrij 800.jpg

UX trainer

Peter Villevoye

Peter is een trainer in hart en nieren. Hij weet alles over UX, mede omdat hij 'UX certified' is vanuit Nielsen Norman Group. Daar heeft hij diverse certificaten gehaald, waaronder: Information Architecture, Navigation Design, Emerging Patterns for Web
Design Tradeoffs & Decision Frameworks, Visual Design for Mobile and Tablet en
Design Facilitating UX Workshops. 

Opleiding: NN GROUP

Brian P 2019 - square.png

UX Designer bij Waitwhat

Brian Pagán

Brian is an award-winning human experience designer, working 17 years on digital products in healthcare, blockchain, IoT, and fintech. He's worked with companies like Philips, UCB, Land Life Company, ING, KLM, and Unilever. His specialties include content strategy, behavioral design, and interactive prototyping. Brian's humanistic design practice includes techniques from acting & psychology, plus he's given talks & classes in 11 countries.

Education: TU Eindhoven

WIJ ZOEKEN NOG MEER TRAINERS

Ben jij een ervaren professional die veel ervaring heeft met het vak?

Gezien het grote animo voor het volgen van UX trainingen zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe trainers.

Aantoonbare ervaring met lesgeven en coaching is een vereisten, evenals een indrukwekkend UX portfolio.

Meer informatie? Mail directeur Anne Vroegop

bottom of page