top of page

Om een UX training of opleiding echt kracht bij te zetten is het verstandig om deel te nemen aan de follow-up dag. Na een training komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer heeft overgenomen. In de terugkomdag wordt er dan ook in vogelvlucht een korte terugblik gegeven op de belangrijkste kennis uit de training die je gevolgd hebt.


Tijdens terugkomdagen brengen deelnemers hun casus in voor supervisie, terwijl anderen meeluisteren en meedenken. De ervaring is dat deze dagen niet alleen leerzaam zijn voor degene die supervisie krijgt, maar zeker ook voor de ‘toehoorders’. 

1 dag € 550 (excl. BTW) incl. lunch

SENIOR
TERUGKOM
WORKSHOP 

Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal op deze terugkom workshop. Heb je ze bereikt in de praktijk? Waar wel/niet? Waar loop je nú tegenaan, na het volgen van de training? Vanzelfsprekend gaan we ook uitwisselen van praktijkervaringen (de valkuilen) en krijg je individuele feedback en tips.

WAT GAAN WE DOEN?

Nadat je geheugen weer is opgefrist, is er ruimte voor het delen van praktijkervaringen met andere deelnemers. Ieder kan een case meenemen. De trainer geeft je gerichte feedback en extra tips die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Aan het einde van de dag schrijf je voor je zelf een persoonlijk actieplan waarin je voor jezelf een aantal tips opschrijft om te voorkomen dat je morgen niet meer in de waan van de dag verdwijnt.

WAAROM DEELNEMEN?

Geen nieuwe theorie. Veel actief oefenen

 ✓ Jouw eigen leerpunten staan centraal. 

✓ Ontmoet mensen uit andere trainingen, of zie je mede cursisten nog eens terug

 ✓ Je krijgt je eigen Slack groepje, om ook nog ná het volgen van de terugkom workshop in contact te blijven met elkaar.

PROGRAMMA

10.00 - 11.00 uur

  • Opfrissen van de theorie uit je UX Senior training en we wisselen praktijkervaringen uit

11.00 - 12.30 uur

  • Problemen definiëren: We gaan elkaars leerdoelen (al dan niet gerelateerd aan een case/project/app) in kaart brengen. Heb je ze bereikt in de praktijk? Waar wel/niet? Waar loop je nú tegenaan na het volgen van de UX training?

 

13.00 - 15.00 uur

  • We helpen elkaar met oplossingen vinden voor ieders cases met bijbehorende leerdoelen. Je krijgt individuele feedback en tips van medecursisten en van de trainer.

15.00 - 17.00 uur

  • Opstellen van een persoonlijk actieplan

  • Presenteren van actieplan

ONTMOET DE TRAINER

Anne Vroegop

Senior UX-designer

Anne is sinds 2004 allround UX-designer. Naast haar opdrachten voor internationale reclamebureaus brengt ze sinds 2013 haar passie voor het vak over op groepen mensen. Klanten roemen Anne om haar expertise in gebruikersgerichte gamification, haar tomeloze creativiteit en authenticiteit. Zij is directeur van de UX Academy.

 

Anne op LinkedIn

bottom of page