Deze training is ook geschikt voor mensen zonder technische achtergrond. Dus geef je op, stel al je vragen die je hebt en krijg een compleet beeld wat het vak inhoudt, en ga ermee aan de slag in de training!

 

halve dag / € 299 (excl. btw)

 INTRO TRAINING

De training duurt slechts één dagdeel en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een inleiding in het ontwerpen van “gebruikerservaringen” of nadenkt over de driedaagse vervolgcursus UX Design Basis. Het is een laag instap niveau; iedereen kan meedoen!

PROGRAMMA

Dag 1: UX Introductie cursus
10.00-13.00
Let op: halve dag!

De cursus duurt slechts één dagdeel en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een inleiding in het ontwerpen van "gebruikerservaringen" of nadenkt over de driedaagse vervolgcursus UX Design Basis of andere UX-cursussen.

We beschrijven wat UX (User Experience) en UI (User Interaction) Design is, en bespreken algemene processen die door ontwerpers over de hele wereld worden gebruikt. Zonder al te diep op alle onderdelen in te gaan, komen ook onderwerpen zoals onderzoeken, personas en workshops ter sprake, tot en met uitleg over het maken van wireframes en mockups en het gebruiken van een prototype.

 

Je wordt alvast ingeleid in veelvoorkomend jargon, en om de smaak te pakken te krijgen, oefenen we ook een paar snelle methoden die ontwerpers dagelijks inzetten om een ideeën en gebruikerservaring te creëren.

Na het doorlopen van deze introductiecursus heb je een goede algemene indruk van wat UX Design wèl en níet inhoudt. De cursus is een interactieve en amusante mix van informatie, diverse cases, korte oefeningen en een naslagwerk (pdf) met veel links naar diverse bronnen.

De cursus is een interactieve mix van informatie, een kennis-quiz, diverse cases en korte oefeningen.

We bespreken de volgende onderwerpen:

  • Wat is UX/UI Design?

  • En wat is het níet?

  • Hoe vormt zich een team?

  • Veelvoorkomend jargon

  • Meest voorkomende UX deliverables

  • Verschillende processen

  • Soorten gebruikersonderzoeken 

  • Personas en maps maken 

Nog niet eerder bij ons een training gevolgd? Dat geeft niets... 

Bel of app ons en krijg inzicht welk niveau jij hebt als ux designer,

en welke training het beste past!

Tel: 020 - 893 43 11

Of plan zelf een opleidingsadvies afspraak in

 wanneer het jou het beste uitkomt.

ONTMOET DE TRAINER 

Anne Vroegop

UX-designer

Anne is sinds 2004 allround UX-designer. Naast haar opdrachten voor internationale reclamebureaus brengt ze sinds 2013 haar passie voor het vak over op groepen mensen. Klanten roemen Anne om haar expertise in gebruikersgerichte gamification, haar tomeloze creativiteit en authenticiteit.

 

Anne op LinkedIn

PRAKTISCHE INFO

Verschil met UX Basistraining?

Wat is het verschil tussen de UX Basistraining deze UX intro training?
In de UX Basistraining neem je je eigen project mee en pas je 5 belangrijkste ux deliverables toe op je eigen project. De trainer kan je intensief begeleiden hierbij. In deze intro training doe je oefeningen om kennis te maken met het brede vakgebied. Ook kan deze groep ietsje groter zijn.

Wanneer, waar en is er nog plek?

Dit vind je in de agenda.

 

Inschrijven 

Schrijf je in via deze website. Daarna ontvang je een bevestiging per mail en een factuur. 

 

Meenemen: je eigen laptop

Neem een laptop mee. Heb je een beveiligde laptop? Dat is geen probleem; als je er maar mee online kunt. Voor deze workshop hoef je geen speciale software te hebben.

Voorbereiding

Je hoeft je niet voor te bereiden op deze training.