WIE ZIJN WIJ

Wij creëren de toekomst van het bedrijfsleven door onze passie over te brengen, om zo waarde te creëren voor individuen en bedrijven.

De UX Academy is een leider op het gebied van UX opleidingen en certificering. Wij hebben het meest volledige aanbod van ux opleidingen in de West Europa. Wij zijn een kennisplatform voor de volgende gerenatie UX professionals en leiders die werkzaam zijn in het bedrijfsleven. UX design speelt een vitale rol in het ontwikkelen van software systemen en websites. Onze trainingen helpen individuen en bedrijven om efficiëntere ux werkprocessen in te richten, zodat er gebruikersgerichte applicaties ontworpen en ontwikkeld kunnen worden.

  

WAAROM ZIJN WE EEN UX ACADEMY BEGONNEN


1. Er is geen platform voor kennisuitwisseling over UX op hoog niveau in Nederland.

Daarom willen wij het bedrijfsleven en non-profit organisaties verrijken met ux kennis, omdat het in deze tijd onontbeerlijk is om gebruikersgerichte applicaties te ontwikkelen. 

 

2. Er is geen UX wasstraat in Nederland

Er is een te kort op de Nederlandse arbeidsmarkt aan ux-ers, met name ervaren goed geschoolde ux-ers. Ook programmeurs zijn schaars. Er wordt ontwikkeltijd verspilt en ontwikkelfouten worden niet vroeg genoeg voorkomen. Er worden nog te weinig gebruiksvriendelijkere applicaties ontwikkeld, zodat gebruikers minder tijd nodig hebben om een taak te voltooien, en intuïtief en tevreden interacteert met digitale applicaties.

 

3. UX kan bijdragen tot een efficiëntere bedrijfsvoering

Doordat geïnvesteerd word in kennisuitwisseling rondom UX, zal er een toename zijn van het gebruik van de software en zal er afname zijn in het raadplegen van de helpdesk door klanten. Scrum teams zullen beter functioneren en sneller komen tot betere resultaten.

ONZE TRAININGEN

In onze trainingen gebruiken we een breed scala aan didactische vormen. Zo zorgen we dat ze aansluiten op de verschillende leerstijlen van onze cursisten. 

 

✓ Rollenspellen

✓ Quizzen

✓ Samenwerken met 1 medecursist

✓ Samenwerken als groep

✓ Individuele opdrachten: bij elke training brengen cursisten een eigen case in

WAAROM KOMEN MENSEN TERUG NAAR ONS

✓ Ervaren expertisecentrum

Elk jaar leiden wij zo'n 600 mensen op, zowel individeel als voor toonaangevende bedrijven. We verzorgen op dit moment minimaal in-companytrainingen per maand. Onze cursisten zijn blij. Ze waarderen ons met een 8,9.

 Geen opleidingenfabriek

UX Academy is een netwerk van trainers onderling en van trainers met cursisten. We hebben geen managementlagen en we cut out the middle man.  

 Kleine groepen

We werken met kleine groepen van maximaal 8 cursisten. Dat maakt het samenwerken persoonlijker en de trainingen effectiever. En we inventariseren we vooraf de wensen. Zo is elke training bijna maatwerk. Dat is uniek in Nederland!

Goede afwisseling theorie en praktijk

We zorgen voor een stevige theoretische basis, maar zorgen voor een goede afwisseling met praktijkvoorbeelden en opdrachten. UX Design is vooral doen, dus al onze trainingen hebben een belangrijke interactieve component.​

 Trainers uit de praktijk

Bij de UX Academy vind je ervaren trainers die zelf in het vak zitten. Ze zijn succesvol als zelfstandige binnen hun eigen expertise. Ze stellen zelf het curriculum samen op basis van hun theoretische kennis en hun praktijkervaring. 

 Een training op niveau

Al onze trainingen zijn HBO+. Om zeker te weten dat de training aansluit op de wensen van onze cursisten, doen we standaard een telefonische intake met iedereen. Zodat we een training geven waar je echt iets aan hebt.

Praktijkgericht: breng een eigen case in

Bij al onze trainingen brengen cursisten hun eigen project in als case. Met de feedback kun je de volgende stap maken. Zo zijn onze trainingen dubbel effectief - je werk gaat gewoon door. ​​

  Enthousiaste trainers uit het veld    Interactieve, praktijkgerichte trainingen    Gelijkwaardig groepsniveau

UX Academy B.V. Amsterdam © 2019 | T +31 20  893 43 11 

UX Academy

Kromme Waal 9

1011 BS Amsterdam

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Made with ❤️ and ☕️ in Amsterdam 

  • Instagram ux academy
  • LinkedIn ux academy
  • Twitter ux academy
  • Facebook ux academy
  • Vimeo ux academy